De verBeelding animatie

U wilt uw klanten laten ervaren en beleven wat u bedoelt door middel van animatie. U wilt uw verhaal vertellen. Uw bedrijf presenteren, mensen in beeld brengen, de kwaliteiten van uw producten laten zien. Wij maken het mogelijk met onze animatie filmpjes. Wij vertalen uw wensen en idee├źn naar beelden die overtuigen, raken, verleiden en verrassen.

Hoe werkt een animatie? Een goede animatie is meer dan het maken van een standaard filmpje en mooi plaatje. De verBeelding brengt uw verhaal tot leven en geeft het de hoofdrol. Op zoek naar een krachtig communicatiemiddel voor uw bedrijf, product of evenement!

Zo werkt de verBeelding animatie

de verBeelding animatie is persoonlijk, toegankelijk en gastvrij. Professioneel, flexibel, creatief en inventief. Voor iedere uitdaging vinden wij een oplossing. Wat u ook verbeeld wilt zien, u kunt het aan ons overlaten. Wij denken mee en zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Dat doen we graag op basis van duidelijke afspraken over prijs en levering.

Behalve voor animaties kunt u bij ons ook terecht voor reclamefotografie en video producties. We werken snel en flexibel in onze ruime studio die geschikt is voor fotografie en video. In deze multifunctionele ruimte van 200m2 kunnen we meerdere producties tegelijk maken. Hierdoor realiseren we ook grote en complexe opdrachten. Wij regelen wat nodig is voor de allerbeste productie. Van modellen en attributen tot passende aankleding, belichting en sfeer ten behoeve van uw productie.