foto expositie “ZILVER min5”

Ter ere van het 20-jarig jubileum houdt de verBeelding een foto expositie. Voor de expositie “ZILVER min5” heeft de verBeelding een prachtige locatie gevonden in thuisstad Nijmegen, de Noorderkapel van de Stevenskerk.

De klantenkring van de verBeelding is nationaal en internationaal, maar ook Nijmeegse bedrijven weten het bedrijf te vinden. Naast (reclame)fotografie is de verBeelding ook thuis in videoproducties en animaties. Het team werkt daarnaast nauw samen met een vaste groep freelancers om het optimale beeld voor de opdrachtgever te creëren.

Al 20 jaar is de fotostudio gevestigd in Nijmegen. Arjan van der Vegt (fotograaf) en Marion Verheijden (stylist) begonnen de verBeelding in een voormalige kerk. Door uitbreiding werd dit echter al snel te krap. Sinds 2009 zijn ze verhuisd naar een nieuw pand op industrieterrein de Winkelsteeg.

Met deze expositie wil de verBeelding graag haar andere – niet commerciële – kant laten zien.
Nieuwsgierig? Van 25 t/m 27 oktober is de expositie gratis te bezichtigen.

Een gratis toegangskaart in via onderstaande link te downloaden.
De uitnodiging mag natuurlijk ook gedeeld worden!

Download uitnodiging

de verBeelding

U wilt uw klanten laten ervaren en beleven wat u bedoelt. U wilt uw verhaal vertellen. Uw bedrijf presenteren, mensen in beeld brengen, de kwaliteiten van uw producten laten zien. Wij maken het mogelijk.

Erkend Leerbedrijf SSB

Dutch Photographers

LINKS

Animatie
Video
Reclamefotografie

 

 

Adres:
St. Teunismolenweg 48
6534 AG Nijmegen
Nederland

Telefoon: +31 (0)24 355 85 44
Mobiel: +31 (0)6 40 06 34 16

E-mail: info@fotodeverbeelding.nl
DuPho Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring