De kracht van de verBeelding

U wilt uw klanten laten ervaren en beleven wat u bedoelt. U wilt uw verhaal vertellen. Uw bedrijf presenteren, mensen in beeld brengen, de kwaliteiten van uw producten laten zien. Wij maken het mogelijk. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar beelden die overtuigen, raken, verleiden en verrassen.

Goede reclamefotografie is meer dan het maken van een prachtige foto of een mooi plaatje. De verBeelding brengt uw verhaal tot leven en geeft het de hoofdrol. Op zoek naar een krachtig communicatiemiddel voor uw bedrijf, product of evenement? Onze filmproducties vertellen uw verhaal overtuigend en effectief. 

Zo werkt de verBeelding

Persoonlijk, toegankelijk en gastvrij. Professioneel, flexibel, creatief en inventief. Voor iedere uitdaging vinden wij een oplossing. Wat u ook verbeeld wilt zien, u kunt het aan ons overlaten. Wij denken mee en zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Dat doen we graag op basis van duidelijke afspraken over prijs en levering.

In de studio

We werken snel en flexibel in onze ruime studio. In deze multifunctionele ruimte van 200m2 kunnen we meerdere sets tegelijk opstellen. Hierdoor realiseren we ook grote en complexe opdrachten.

Op locatie

De verBeelding werkt ook op (bedrijfs)locatie. Binnen en buiten. Wij regelen wat nodig is voor het allerbeste resultaat. Van modellen en attributen tot passende aankleding, belichting en sfeer.

Arjan van der Vegt
Fotograaf en eigenaar. Beeldmaker in hart en nieren. Ervaren, veelzijdig en creatief. Bescheiden perfectionist. Wil het beste voor zijn klanten. Gaat voor het maximale resultaat.
Marion Verheijden
Mede-eigenaar en verantwoordelijk voor traffic en styling. Regelt en organiseert. Zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Op de set én achter de schermen.
Sam Renkens
Tweede fotograaf en DTP-er. Thuis in techniek en media. Sterk in beeldbewerking en ontwerp. Nuchter en klantgericht.

de verBeelding is een prettige partij om mee samen te werken en levert kwaliteit.
We hebben niet voor niets dit jaar al diverse opdrachten bij ze neergelegd. Daarnaast werken ze samen met goede en professionele partners voor make-up en film.
De sfeer tijdens draaidagen is ontspannen en gezellig.

Jitske van Heeswijk
Marketing medewerker Medipoint

de verBeelding levert samen met zijn team meer dan alleen camera, licht en geluid. Hij helpt letterlijk en figuurlijk onze verhalen vertellen. Ook fijn, ze zitten niet vast aan een soort film, de mogelijkheden zijn divers: bedrijfsfilm, interviews, documentaire, animatie, vloggen, etc.

Wouter van der Meer
Senoir Communications Consultant Sint Maartenskliniek

Arjan en ik werken inmiddels een aantal jaar samen.
En het voelt ook echt als samenwerken.
Hij staat altijd klaar, denkt actief mee en gaat voor het beste resultaat.
Het is een professional met een leuk team!

Babette Veen
Manager communicatie en commercie Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Voor verschillende werkgevers (Elekta, SPGPrints) werk ik al langer dan 10 jaar met veel plezier samen met Arjan, Sam en Marion. Zij denken altijd mee en weten steeds mijn verwachtingen te overtreffen, of het nu gaat om een drukmachine, high fashion of een bestralingsapparaat.

Désirée Ordelman
Senior Manager Global Field MarCom and Brand

U wilt uw klanten laten ervaren en beleven wat u bedoelt. U wilt uw verhaal vertellen. Uw bedrijf presenteren, mensen in beeld brengen, de kwaliteiten van uw producten laten zien. Wij maken het mogelijk.

Erkend Leerbedrijf SSB

Dutch Photographers

LINKS

Animatie
Video
Reclamefotografie

Adres:
St. Teunismolenweg 48
6534 AG Nijmegen
Nederland

Telefoon: +31 (0)24 355 85 44
Mobiel: +31 (0)6 40 06 34 16

E-mail:
DuPho Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacy verklaring