De verBeelding video

U wilt uw klanten laten ervaren en beleven wat u bedoelt door middel van video. U wilt uw verhaal vertellen. Uw bedrijf presenteren, mensen in beeld brengen, de kwaliteiten van uw producten laten zien. Wij maken het mogelijk met onze video producties. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar beelden die overtuigen, raken, verleiden en verrassen.Hoe werkt video? Een goede video productie is meer dan het maken van een standaard filmpje en mooi plaatje. De verBeelding brengt uw verhaal tot leven en geeft het de hoofdrol. Op zoek naar een krachtig communicatiemiddel voor uw bedrijf, product of evenement!

Zo werkt de verBeelding video

de verBeelding video is persoonlijk, toegankelijk en gastvrij. Professioneel, flexibel, creatief en inventief. Voor iedere uitdaging vinden wij een oplossing. Wat u ook verbeeld wilt zien, u kunt het aan ons overlaten. Wij denken mee en zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Dat doen we graag op basis van duidelijke afspraken over prijs en levering

In de studio

We werken snel en flexibel in onze ruime studio die geschikt is voor video. In deze multifunctionele ruimte van 200m2 kunnen we meerdere video decors tegelijk opstellen. Hierdoor realiseren we ook grote en complexe video opdrachten.

Op locatie

De verBeelding werkt ook op (bedrijfs)locatie. Binnen en buiten. Wij regelen wat nodig is voor de allerbeste video productie. Van modellen en attributen tot passende aankleding, belichting en sfeer ten behoeve van uw video productie. Behalve voor video kunt u bij ons ook terecht voor reclamefotografie en animaties.